خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن

خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن در سایت جسارت

خرما و فشار خون ,خرما و فشار خون بالا,خرما خشک و فشار خون,خرما و افزایش فشار خون,خرما فشار خون,خرما برای فشار خون,خرما برای فشار خون,شیره خرما و فشار خون,خرما و کاهش فشار خون,خرما فشار خون را بالا میبرد,خرما برای فشار خون بالا,تاثیر خرما بر فشار خون,اثر خرما بر فشار خون,خرما برای فشار خون بالا خوب است,ایا خرما برای فشار خون ضرر دارد,خواص خرما برای فشار خون,ایا خرما فشار خون را بالا میبرد

خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن

خرما و فشار خون , خرما و فشار خون بالا , خرما خشک و فشار خون , خرما و افزایش فشار خون

در این مطلب از سایت جسارت به خواص استفاده از خرما و فشار خون را کاهش دادن می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

مردم صحرا هسته درخت خرما را در آورده و از آن نان می پزند این هسته را بو داده و از آن به عنوان قهوه استفاده می کنند، چرا که دم کرده آن بسیار مطبوع است یا حتی آن را در آب برای چند روز خیس کرده و به عنوان غذای مقوی به شترهای خود می دهند و معتقدند که این غذا از گندم و جو مقوی تر است.اثر دیگر معجزه آسای هسته خرما از بین بردن تورم پلک های چشم است؛ برای این منظور پمادی از هسته خرما درست کرده و آن را روی چشم می گذارند؛ این پماد برای رشد مژه های چشم نیز بهترین دارو است. در زمان های قدیم همواره خرما را برای قدرت و انرژی به کار می برده اند و هنوز بهترین میوه برای بازیافتن انرژی و قدرت جوانی است.گل های درخت خرما نیز خاصیت دارویی دارند و همچنین طعم گل های درخت خرما تلخ بوده و اثر مسهلی دارد.

خرما و فشار خون

  تحقیقات پژوهشگران اصفهانی نشان دادمصرف خرمادر پیشگیری از افزایش فشار خون موثر است.  به گزارش خبرگزاری صداوسیمارئیس پژوهشکده پیشگیری اولیه از بیماری‌های غیر واگیر اصفهان گفت: خرما برای پیشگیری از بالارفتن فشارخون و کم ‏خونی مؤثر است که باداشتن  اثرات آنتی اکسیدانی اسید معده را خنثی می کند.‏  خانم دکتر کلیشادی افزود:خرما خواص تغذیه ای داردکه با داشتن ویتامین هایA,B,C,E ‎‏ به همراه املاح معدنی شامل فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم افزون بر تقویت ایمنی بدن در برابر بیماری های عفونی و غیر عفونی نیزکمک می کند